ERZURUM / KARAÇOBAN - Halk Eğitim Merkezi

Eyl

Üniversiteye hazırlık kurslarının (DYK) iş takvimi yayınlandı. Takvime göre 17 Eylül-23 Eylül tarihleri arası öğrenci başvuruları alınacaktır. Kurslara kayıtta devam zorunluluğu vardır.

May

Açık Öğretim Liseleri (Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi) 2017-2018 İş Takvimi güncellendi.

May

Açık Öğretim Lisesi 2017/3. dönem kayıt yenileme işlemleri başladı. Öğrencilerimiz 20 Mayıs 2018 Pazar günü mesai bitimine kadar kayıt yenileme işlemlerini yapabilirler.

Kas

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız haftaiçi ve haftasonu grupları ile devam ediyor.

Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Kas

Seçmeli derslerden sınava girecek öğrencilerin kullanacakları

Eyl

Karaçoban Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, lise mezunlarına yönelik üniversiteye hazırlık kursları açıyor.

2018-1 DÖNEM İLK KAYIT ve KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ BAŞLADI !

Nis

Yeni bir web sayfası oluşturmak veya mevcut sayfalarda istediğimiz değişikliği yapabilmek yeni bir mesleğe başlamak gibidir.

Mrt

2016-2017 Öğretim yılı iş takviminde  sınav tarihlerinde ilgili değişiklik yapıldı. Daha önceden iş takviminde II. Dönem Sınavı 19 Mart Pazar, III.Dönem  Sınavı 2 Temmuz Pazar günü olarak  belirtiilen sınavlar 1 gün öne çekilerek II.Dönem Sınavı 18 Mart CumartesiIII. Dönem Sınavı 1 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Mrt